TO SITE TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Σ.Φ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ REBELS 9 EINAI ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ SITE ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
5:53 π.μ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΓΣΗ REBELS 9

Την Τριτη 10/5/2011 πραγματοποιηθηκε συναντηση αντιπροσωπειας του συνδεσμου μας με τους κ.κ ΜΙΚΙ ΤΣΙΡΚΟΒΙΤΣ(ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Π.Α.Ε.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ) ΒΑΣΙΛΗ ΛΙΓΚΑ(ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Π.Α.Ε.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ) ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ( ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Π.Α.Ε.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ), με θεματα συζητησης τους λογους για τους οποιους ο συνδεσμος μας αποφασισε την ΑΠΟΧΗ απο τις αγωνιστικες υποχρωσεις της Π.Α.Ε ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ μεχρι το τελος της αγωνιστικης περιοδου,αλλα και τον τροπο που μπορουμε να βρουμε μια κοινη συντεταγμενη για την επιλυση αυτης της αποφασης μας.
Αφου αρχικα αναλυσαμε τους λογους για την αποφαση μας στην συνεχεια πηραν τον λογο οι παραπανω κυριοι δειχνοντας να κατανοουν απολυτα την αποφαση μας και να την σεβονται. Μας εξηγησαν οτι η παρουσια μας απο δω και στο εξης εχει ιδιαιτερη βαρυτητα για την ομαδα οπως επισης η δικια τους παρουσια στην ομαδα ΔΕΝ τελειωνει αλλα ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! Οι ιδιοι δεσμευτηκαν οτι αν οι συνθηκες τους το επιτρεψουν θα αναλαβουν την αγωνιστικη αναμορφωση της ομαδας εν οψει της νεας σεζον.
Μετα το τελος της συναντησης στα γραφεια του συνδεσμου μας πραγματοποιηθηκε εκτακτο Δ.Σ. οπου αποφασιστηκε το εξης.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
ΜΟΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η Η Λ Ι Ο Υ Π Ο Λ Η ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΥΓ1. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ 1 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΓΟΣΚΥΛΑ...!!! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ...!!!

ΥΓ2.ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΗΡΩΑΣ ΑΛΛΑ...ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣ!