TO SITE TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Σ.Φ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ REBELS 9 EINAI ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ SITE ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
4:58 π.μ.

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



Κυριακή 3/10 (16:00)

Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΒΕΡΟΙΑ

1-0



Σε ένα κατάμεστο γήπεδο η ομάδα μας πήρε την νίκη ενάντια στην Βέροια με γκολ του Ουρόσεβιτς στο 88'.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.



Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Τακίδης, Ρουσάκης, Νικολόπουλος, Φούφουλας, Σικαλιάς (68' Μπέριος), Δημήτρης, Στεφανίδης, Λεοντίου (50' Ουρόσεβιτς), Κρητικός (63' Βάρα), Θάνος, Κάμπας.

Βέροια (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Καντιμοίρης, Καλί, Αουρέλιο, Μπάρμπας, Καπίας, Τσιάτσιος, Οικονόμου, Γεωργιάδης (46' Καλτσάς), Μπλαζέφσκι (81' Τζημόπουλος), Μπαργκάν, Σαϊτιωτής (70' Σάντσες).


Δηλώσεις προπονητών

Γιώργος Βαζάκας (τεχνικός Ηλιούπολης):
«Είναι μια μεγάλη νίκη για μας, απέναντι σε μια καλή ομάδα που ήξερε τη ζητούσε στο γήπεδο. Ήμασταν έτοιμοι, περιορίσαμε τα λάθη και είχαμε υπομονή. Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα».

Απόστολος Χαραλαμπίδης (τεχνικός Βέροιας): «Είναι άσχημο να χάνεις στα τελευταία λεπτά. Κάναμε καλή προσπάθεια, είχαμε και το δοκάρι, στο τέλος πιστέψαμε ότι θα πάρουμε τον βαθμό, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Στις εξέδρες ο Νινιάδης

Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού, Ανδρέας Νινιάδης βρέθηκε στο γήπεδο της Ηλιούπολης, προκειμένου να παρακολουθήσει το ματς της ομώνυμης ομάδας με τη Βέροια, ώστε να τσεκάρει την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας.

mikriliga.com