TO SITE TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Σ.Φ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ REBELS 9 EINAI ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ SITE ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
12:15 μ.μ.

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



AN.KAΡΔΙΤΣΑΣ-Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1-0








ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης (Καστοριάς)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαμιχαιλίδης, Ναλμπάντης (Κιλκίς)
4ος: Σέζος (Κιλκίς)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χαϊδας (Φθιώτιδας)


Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Τακίδης, Ρουσάκης, Δημήτρης, Παραράς, Φούφουλας (83' Βάρα), Νικολόπουλος, Νατσέφσκι (62' Κρητικός), Κάμπας, Στεφανίδης (67' Λεοντίου), Θάνος, Ουρόσεβιτς.

Γ. Βαζάκας (προπονητής Ηλιούπολης): «Η Αναγέννηση έβαλε το γκολ, εμείς όχι, συνεπώς δεν δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Δεν μπήκαμε καλά στο παιγνίδι και μάλλον φαίνεται πως είχαμε μείνει στο ματς της περασμένης Κυριακής. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε ισορροπήσαμε το παιγνίδι, ασκήσαμε πίεση χωρίς αντίκρισμα όμως, ενώ στην επανάληψη όπου η Αναγέννηση ήταν καλά στημένη μην αφήνοντας σε εμάς χώρους, δεν βρήκαμε τις λύσεις για να πετύχουμε το γκολ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε τη συνέχεια αλλά και να βελτιωθούμε αρκετά καθώς έχουμε πολλές δυνατότητες. Εύχομαι στο Τζο Παλατσίδη που είναι ένα δικό μου παιδί να πετύχει στην Καρδίτσα».

Σ. Κρητικός (παίκτης Ηλιούπολης): «Δεν μπήκαμε καλά στο παιγνίδι με αποτέλεσμα να δεχθούμε ένα γρήγορο γκολ, ενώ στη συνέχεια δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και τις λύσεις για επιστρέψουμε στο παιγνίδι. Το αποτέλεσμα μας αφήνει μια πίκρα, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε τη συνέχεια και το επόμενο παιγνίδι».


mikriliga.com

Πρωτάθλημα Νέων Football League

Αναγ. Καρδίτσας-Ηλιούπολη 3-5


ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣE ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΜΕ 3-5 ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ