TO SITE TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Σ.Φ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ REBELS 9 EINAI ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ SITE ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
1:58 μ.μ.

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



ΙΩΝΙΚΟΣ-Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 3-0








Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Τακίδης, Ρουσάκης, Παραράς, Μπέριος, Σικαλιάς, Στεφανίδης (86' Βάρα), Ηλιόπουλος, Ουρόσεβιτς, Κρητικός (54' Λεοντίου), Νατσέφσκι (70' Φούφουλας), Κάμπας.

Σε ένα ματς που είχε τρία πέναλτι, ένα δοκάρι και τρία γκολ, ο Ιωνικός επικράτησε δίκαια της Ηλιούπολης 3-0, παίρνοντας την πρώτη του φετινή εντός έδρας νίκη. Όλα τα… λεφτά ήταν το δεύτερο 45λεπτο στη Νίκαια, που κυριολεκτικά έγιναν τα… πάντα όλα! Οι «κυανέρυθροι» έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν με το… καλημέρα της επανάληψης, με τον Κάμπα να κερδίζει πέναλτι στο 54', αλλά να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Αδαμόπουλου. Εννιά λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Ιωνικού να στήσει την μπάλα στην… άσπρη βούλα, μετά από ανατροπή του Ντε Φαρία από τον Νατσέφσκι. Ούτε οι γηπεδούχοι όμως βρήκαν… στόχο, αφού ο Άλβες νικήθηκε από τον Τακίδη. Οι γηπεδούχοι ξαναέστησαν τη μπάλα στα 11 βήματα για τρίτη και… φαρμακερή φορά, στο 84΄με τον Σιστόν να βρίσκει δίχτυα και να δίνει το προβάδισμα στους κυανόλευκους. Αυτό ήταν και η αρχή του τέλους για τους φιλοξενούμενους. Οι Νικαιώτες πέτυχαν στο επόμενο 10λεπτο, άλλα δύο γκολ, με τον Ντε Φαρία στο 87' και τον καλύτερο του γηπέδου, Βλάχο στο 93' , ανεβάζοντας τον δείκτη στο 3-0 που ήταν και τελικό αποτέλεσμα.

mikriliga.com