TO SITE TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Σ.Φ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ REBELS 9 EINAI ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ SITE ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
8:25 π.μ.

ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4η ΦΑΣΗ



Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1









Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε είναι ότι εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και θα έχουμε μόνο κέρδη από αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως παίζει ο Ολυμπιακός. Είναι πολύ δυνατός στα άκρα και επιτίθεται από εκείνο το σημείο. Εκείνο που ήθελα να είναι να έχουμε υπομονή και να μη δεχθούμε ένα γρήγορο γκολ.
Ο Ολυμπιακός έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του, έκανε πάρα πολύ λάθη και για αυτό πήγε έτσι το ματς. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας μου. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα φάνηκε η διαφορά ποιότητας με τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα, κέρδισε η ποιότητα των παικτών του και όχι η απόδοσή τους».

Για τους τερματοφύλακες που υπάρχουν στην ομάδα: «Όλα τα παιχνίδια τα έχει παίξει ο Έλληνας, ο Γιάννης Τσακίδης. Ωστόσο, ήθελα να δώσω χρόνο συμμετοχής και στον άλλο τερματοφύλακα, τον Αλμπέρτο Μαράμα. Το παιδί είχε πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι και για αυτό δεν έπαιζε. Και ο Κουβαράκης (τρίτος τερματοφύλακας) είναι πολύ καλός και θα δείξει στο μέλλον την αξία του. Έχει τεράστια προσόντα και θα κάνει καριέρα».

Για τους στόχους της Ηλιούπολης στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής:
«Η δική μου ομάδα, είναι όπως είχα υπολογίσει. Ξέρω ότι όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Έχουμε ως στόχο την άνοδο. Υπολογίζω στον πρώτο γύρο να πάρουμε 27 βαθμούς και στο β’ γύρο θα υπάρχει αντιποδόσφαιρο. Θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν. Η κρίση έχει χτυπήσει περισσότερο το ποδόσφαιρο.
Υπήρχε πληθώρα παικτών που έχουν παίξει στη μεγάλη κατηγορία και παίζουν πλέον στη Β’ Εθνική. Έχει ανεβεί η ποιότητα των ομάδων στην κατηγορία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ξεφύγει και είναι μια ομάδα που είναι πολύ καλύτερη από τις άλλες. Δεν μιλάμε για τον κόσμο, αλλά για την αγωνιστική μορφή. Εμείς στην Ηλιούπολη έχουμε βάλει τρία νεαρά παιδιά και πιστεύουμε πολύ σε αυτά».

Για το αν θα ήθελε να κοουτσάρει μια ομάδα πρώτης κατηγορίας:
«Ήταν δική μου απόφαση να ασχοληθώ με τη Β’ Εθνική. Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα που είδα. Αν, όμως, προκύψει ομάδα που να πληροί τις προϋποθέσεις, τότε θα εξετάσω τα δεδομένα».

Ανέβηκε η ψυχολογία

Πολύ καλή είναι πλέον η ψυχολογία στο "στρατόπεδο" της Ηλιούπολης, καθώς μετά την καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, έλαβαν και οφειλόμενα από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Και η Πέμπτη ήταν μέρα πληρωμών, ενώ ο Γιώργος Βαζάκας μοίρασε συγχαρητήρια στην προπόνηση. Στο μεταξύ, ο Λεοντίου παρουσιάστηκε στον στρατό και σε 10 μέρες περίπου, θα τεθεί εκ νέου στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού.


mikriliga.com

1 σχόλια:

Ultras Hellas είπε...

oloi sto gipedo na ipostiri3oume tin omada tis polis mas kaneis apo ilioupoli stin kerkida ton gauron oloi stin kerkida ton rebels.REBELS NIKAIA FANS