TO SITE TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Σ.Φ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ REBELS 9 EINAI ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ SITE ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
4:06 π.μ.

12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 6/12 15.00 ( CONN-X TV)








Διαιτητής: ΛΙΑΧΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
Βοηθοί: Θανασακούδης, Πατσιάς (Μακεδονίας)



Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κώστας Αρβανίτης, στη διάρκεια της προετοιμασίας της Ηλιούπολης ενόψει Δράμας. Ο τεχνικός της ομάδας Νέων, που κλήθηκε για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ανδρική ομάδα, μέχρι να καταλήξει η διοίκηση στον εκλεκτό, είδε μετά το ρεπό της Πέμπτης, τους Θάνο, Δημήτρη, Νικολόπουλο, Κάμπα, Λεοντίου και Ρουσάκη να μην προπονούνται ή να μην βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας.

Συγκεκριμένα, ο Ρουσάκης παραμένει ανέτοιμος, ο Θάνος δεν υπολογίζεται λόγω της θλάσης που υπέστη στο ματς με τον Θρασύβουλο, ο Δημήτρης δεν γυμνάστηκε, ενώ τα νέα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, είναι αυτά των Νικολόπουλου και Κάμπα. Ο πρώτος έχει ένα αιμάτωμα στη γάμπα και ο δεύτερος υποφέρει από τράβηγμα, με συνέπεια η συμμετοχή τους να αποφασιστεί στις δυο επόμενες προπονήσεις. Όσο για τον Λεοντίου, δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της Παρασκευής, καθώς έπρεπε να παραβρίσκεται στη μονάδα του.

Στο θέμα του προπονητή, ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Τσακογιάννης χειρίζεται μόνος την υπόθεση και δεν έχει καταλήξει ακόμα στον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Βαζάκα. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά (Χαραλαμπίδης, Δημητρίου, Γεωργούλης, Τασιόπουλος), ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και αυτό του... πρώην Νίκου Παντέλη, σενάριο που δύσκολα στέκει, καθώς ο έμπειρος τεχνικός έχει συμβόλαιο με τον Εθνικό Αστέρα.


mikriliga.com