TO SITE TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Σ.Φ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ REBELS 9 EINAI ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ SITE ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
6:29 π.μ.

13H ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2







Ηλιούπολη
και Εθνικός Αστέρας, αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας μετά το 2-2 με το οποιο σφραγίστηκε η μεταξύ τους αναμέτρηση.
Η Ηλιούπολη μπορεί να ήταν αυτή που είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, όμως ο Εθνικός Αστέρας ήταν αυτό που πέτυχε πρώτος γκολ με τον Φραντζεσκί να μην αστοχεί από την άσπρη βούλα στο 20'. Οι γηπεδούχοι ενέτειναν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές τους για την επίτευξη ενός τέρματος, όμως και πάλι αυτοί που πέτυχαν γκολ ήταν οι φιλοξενούμενοι. Ο φορμαρισμένος Λουάμο στο 76' πέτυχε ένα φοβερό γκολ και το παιχνίδι έδειξε να τελειώνει. Ένα σουτ του Θάνου, όμως έξω από την περιοχή στο 85' έβαλε την Ηλιούπολη και πάλι στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος και ο Κάμπας με εντυπωσιακή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 89' και στέρησε από τους φιλοξενούμενους μία σημαντική νίκη.

Ηλιούπολη (Αλέξης Αλεξίου): Μάραμας, Στεφανίδης, Φούφουλας, Παραράς, Κρητικός (64' Δημήτρης, 72' λ.τ Βάρα), Κατεμής, Νικολόπουλος, Νατσέφσκι (52' Ηλιόπουλος), Θάνος, Σικαλιάς, Κάμπας.

Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Φραγκής (89' Κολτσίδας), Καρατζάς, Τραορέ, Τσιώλης, Διαμάντης, Παλάσκας, Βάσι, Φραντζεσκί (78' Παπαζούδης), Λουάμο (84' Γκόγκας), Άντονι.


Αλέξης Αλεξίου (προπ. Ηλιούπολης): Μείναμε πίσω στο σκορ με 0-2, από παιδαριώδη λάθη που κάναμε. Παρ' όλα αυτά, τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν ψυχικά αποθέματα, γύρισαν το παιχνίδι και στο τέλος θα μπορούσαν να το έχουν πάρει κιόλας. Τώρα γνωρίζω την ομάδα, στόχος μας είναι να δουλέψουμε πολύ σκληρά.

Άγγελος Σικαλιάς (παίκτης Ηλιούπολης): Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, παίξαμε δυνατά, το γυρίσαμε και λίγο έλειψε να το πάρουμε.


dokari.gr