TO SITE TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Σ.Φ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ REBELS 9 EINAI ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ SITE ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
4:54 μ.μ.

23H ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



ΚΑΛΛΙΘΕΑ-Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1-1









Ο Σ.Φ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ REBELS 9 ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ



(56' πεν Μαρουκάκης - 31' Λεοντίου φάουλ)

Ηλιούπολη (Αλέξης Αλεξίου): Μαράμας, Λεοντίου, Νικολόπουλος, Ρουσάκης, Στεφανίδης, Κάμπας, Λαμπρόπουλος, Δημήτρης, Ηλιόπουλος (57' Ιβάνοφ), Κρητικός (79' Νιάρος), Θάνος.

Αλέξης Αλεξίου (προπονητής Ηλιούπολης): Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ισορροπημένο στο α' ημίχρονο, στη διάρκεια του οποίου ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι. Πετύχαμε γκολ και δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Στο β' μέρος, μετά την ισοφάριση της Καλλιθέας με το εις βάρος μας πέναλτι που δεν υπάρχει, το ματς άνοιξε. Μπορούσαμε να κερδίσουμε και να χάσουμε. Χάσαμε 5-6 κλασικές ευκαιρίες.

Δίκαιο σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα, που καταδικάζει την Καλλιθέα, ενώ καθιστά καθοριστικό πλέον για την Ηλιούπολη το προσεχές παιχνίδι με τον Ιωνικό. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι το πρώτο και οι γηπεδούχοι το δεύτερο. Μετά την ισοφάριση της Καλλιθέας στην επανάληψη, ο αγώνας άνοιξε και θα μπορούσε οποιαδήποτε από τις δυο ομάδες να φτάσει στη νίκη. Κακή η παρουσία του διαιτητικού τρίου.

mikriliga.com