TO SITE TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Σ.Φ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ REBELS 9 EINAI ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ SITE ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
2:02 μ.μ.

24Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ 0-2







Παρελθόν από τον πάγκο της Ηλιούπολης αποτέλεσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Αλέξης Αλεξίου, καθώς τόσο η διοίκηση από την πλευρά της, όσο κι ο ίδιος ο προπονητής, διαπίστωσαν πως δεν μπορούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Μάλιστα, σε δήλωση που έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Τσακογιάννης, ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας και υποσχεθηκε προς τον κόσμο, πως θα την οδηγήσει στην ανάκαμψη. Αναλυτικά: "Αναλαμβάνω αποκλειστικά την ευθύνη για τη μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Με δική μου ευθύνη θα φέρω την αγωνιστική ανάκαμψη της Ηλιούπολης".

Αλέξης Αλεξίου (προπ. Ηλιούπολης): Σήμερα, οι αντίπαλοι έπαιξαν καλά και κέρδισαν δίκαια. Εμείς δεν ήμασταν καλοί, αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Πρέπει να προβληματιστούμε από τη σημερινή εμφάνιση.

Ηλιούπολη (Αλέξης Αλεξίου): Μαράμας, Στεφανίδης, Μπέριος, Δημήτρης, Λαμπρόπουλος, Ιβάνοφ, Κρητικός (46' Θάνος), Σικαλιάς, Ηλιόπουλος (46' Νιάρος), Κάμπας, Λεοντίου (67' Μπιτιλής).


Επεισόδιο οπαδών-Χαραλαμπίδη στο ημίχρονο!

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας και λίγο πριν την έναρξη του β' μέρους, μερίδα οπαδών της Ηλιούπολης κατευθύνθηκε προς το μέρος που καθόταν ο πρόεδρος του Ιωνικού, Κώστας Χαραλαμπίδης κι αφού του είπαν ορισμένα "γαλλικά", στη συνέχεια τον πήραν κι επιχείρησαν να τον βγάλουν εκτός γηπέδου, για να συνεχίσουν εκεί την... ανταλλαγή απόψεων. Η παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και η τοποθέτηση, σαν "πυροσβέστη", του παράγοντα της Ηλιούπολης, Νίκου Χάλκου, απέτρεψε τα χειρότερα, με τους φίλους των γηπεδούχων να τονίζουν πως εξαγριώθηκαν με προηγούμενη συμπεριφορά του Χαραλαμπίδη προς αυτούς.

mikriliga.com