TO SITE TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Σ.Φ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ REBELS 9 EINAI ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ SITE ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
1:27 μ.μ.

21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



ΒΕΡΟΙΑ-Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1-0







Στις νίκες επέστεψε η Βέροια, η οποία με τέρμα του Γιώργου Σαϊτιώτη και με τον Γιώργο Κικερίδη στον πάγκο της σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού, κέρδισε με 1-0 την Ηλιούπολη. Η «Βασίλισσα του Βορρά» ήταν καλύτερη, δικαιούνταν τη νίκη και αν οι παίκτες της ήταν πιο αποτελεσματικοί στο τελείωμα των φάσεων θα είχε σημειώσει και άλλα τέρματα. Στο πρώτο μέρος, η Βέροια ήταν ανώτερη και δίκαια πήρε το προβάδισμα με 1-0. Συγκεκριμένα στο 37' και μετά από φάση διαρκείας, ο Σαϊτιώτης έπιασε το δυνατό σουτ και άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο ματς, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Η Ηλιούπολη έκανε νωρίς όλες τις αλλαγές της με στόχο να βελτιώσει την αγωνιστική της συμπεριφορά. Η Βέροια, έχοντας το προβάδισμα, πρόσεξε περισσότερο τα μετόπισθεν της και έψαξε το δεύτερο γκολ κυρίως με γρήγορες αντεπιθέσεις κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερε. Στις κερκίδες βρέθηκαν οι προπονητές Μάκης Κατσαβάκης και Περικλής Αμανατίδης, τα ονόματα των οποίων «παίζουν» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «Βασίλισσας».

Γιώργος Κικερίδης (υπηρεσιακός προπονητής Βέροιας):
«Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, για την προσπάθεια που κάνανε όλη την εβδομάδα. Προσπαθήσαμε με ορθό τρόπο να μπούμε στην περιοχή του αντιπάλου. Κάναμε φάσεις και πετύχαμε γκολ. γνωρίζοντας ότι θα παίξει κλειστά για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Παίξαμε από πλάγια, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Η Ηλιούπολη ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες που πέρασε από το γήπεδό μας. Αφιερώνουμε τη νίκη στο νεογέννητο παιδί του αρχηγού της ομάδας Γιώργου Λαναρή».

Αλέξης Αλεξίου (προπ. Ηλιούπολης): «Έγινε σκληρή μάχη. Όποιος έβαζε το γκολ, θα ήταν ο νικητής. Η Βέροια ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και σημείωσε το γκολ. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε επιθετικά, ρισκάραμε, κάναμε μια δυο ευκαιρίες και μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Χρησιμοποιήσαμε κάποιους νέους παίκτες. Γενικά ήταν έναν ισορροπημένο ματς».


mikriliga.com