TO SITE TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Σ.Φ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ REBELS 9 EINAI ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ SITE ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
7:36 π.μ.

19Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



ΠΙΕΡΙΚΟΣ-Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2-1









Μεγάλης βαθμολογικής αξίας νίκη πέτυχε ο Πιερικός στην έδρα του κόντρα στην Ηλιούπολη. Οι κατερινιώτες επικράτησαν των "κυανέρυθρων" με σκορ 2-1 με μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον Γιαζιτζόγλου, ο οποίος σημείωσε δύο τερμάτα με ισάρριθμες εκτελέσεις φάουλ. Από την άλλη, η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου παρότι είχε σημαντικές απουσίες παικτών και 17 παίκτες στην αποστολή της, στάθηκε αρκετά καλά, αλλά δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς από την Κατερίνη.

1ο ΟΑΚΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καπουτζής, Μερκενίδης (Μακεδονίας)
4ος: Μαντάκης (Ημαθίας)


(70', 90' Γιαζιτζόγλου φάουλ - 83' Βάρα σουτ)

Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Κοντέων, Μιλόσκοβιτς (84' Κωνσταντινίδης), Πουρτουλίδης, Γκουγκουλιάς (90+2' Τασίδης), Λόπεζ (74' Χατζής), Πουλάκος.

Ηλιούπολη (Αλέξης Αλεξίου): Μαράμας, Λεοντίου, Ουρόσεβιτς (84' Δημήτρης), Νικολόπουλος, Σικαλιάς (46' Ηλιόπουλος), Κρητικός, Ρουσάκης, Νιάρος (80' Βάρα), Θάνος, Φούφουλας, Στεφανίδης.

Αλέξης Αλεξίου (προπονητής Ηλιούπολης): Έγινε πολύ μεγάλη μάχη στο γήπεδο κι απ’ τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο την κατοχή ναι μεν την είχε ο Πιερικός αλλά τη μεγάλη ευκαιρία την είχαμε εμείς με τον Θάνο στο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και χάσαμε το παιχνίδι από δύο στημένα, από δυο φάουλ. Αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο αυτά τα αντιμετωπίζουμε.
Είμαι δύο μήνες στην ομάδα και πιστεύω ότι σιγά-σιγά μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο δάσκαλο, κ. Διαμαντόπουλο και στον Πιερικό καλή συνέχεια.


Δημήτρης Τσατσαρής (ποδοσφαιριστής Ηλιούπολης): Κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Φάγαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά και καλή συνέχεια στον Πιερικό.

mikriliga.com