TO SITE TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Σ.Φ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ REBELS 9 EINAI ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ SITE ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
5:39 π.μ.

ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ


"Ο Σύλλογος Φιλάθλων Ηλιούπολης Rebels 9 θέλει να γνωστοποιήσει στους οπαδούς της ομάδας μας αλλά και σε όλους τους Ηλιουπολίτες την λειτουργία των καινούργιων γραφείων μας. Η κίνηση αυτή έχει σαν σκοπό εκτός από την βελτίωση της λειτουργίας μας και την καλύτερη οργάνωση μας και μια σειρά από άλλα πράγματα.
Θέλουμε να φέρουμε κοντά μας όλους τους Ηλιουπολίτες για την ενίσχυση του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης.
Σκοπός μας είναι η συσπείρωση όλων γύρω απ' όλα τα αθλήματα της ομάδας εμείς δεν θα κάνουμε διακρίσεις θα δίνουμε το παρών παντού.
Εκτός όμως από τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας εμείς επειδή είμαστε περήφανοι που είμαστε Ηλιουπολίτες θα έχουμε άποψη για τα κοινά της πόλης μας.
Σε ότι αφορά τα της λειτουργίας μας βρισκόμαστε στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου 56 οι ώρες λειτουργίας των γραφείων μας θα είναι 19:00 με 23:00 κάθε μέρα. Το τηλέφωνο επικοινωνίας μας είναι 6955407264.
Τέλος κάθε Πέμπτη θα έχουμε στα γραφεία μας τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του Ήλιου μας.
Συνεχίζουμε πιο δυναμικά γιατί η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ".